En tripp till Norge

Hejsan!
Har inte skrivit men jag har helt enkelt inte orkat och det är inte kul att varken läsa eller skriva tråkiga onödiga och "deppiga" inlägg. Det är klart att ibland kan det bli så men ah.
Från igår tills idag var jag till Norge med Jessica och tittade på när hon höll lektioner. Jag tycker faktiskt att det kan vara väldigt roligt att titta på träningar. Det är bra för att det känns som att man lär sig en hel del :thumbup: det var lite kallt men vi hade en Värmefläkt med oss som vi hade under våra stolar och några filtar över oss för att stänga in värmen så det var ganska mysigt ändå :)

Jag kom hem för någon timme sedan och jag och mamma har ätit. Jag har värdens huvudverk och funderar på att ta en promenad och se om det vill släppa. Ni får ha en mysig söndags kväll!


Skulle kommit upp igår kväll!

Dagens träning!
Idag så tränade jag för Jessica så att jag tänkte bara berätta lite kort om det innan jag ska sova :)
Det började som en katastrof.. Eller ja det kändes inte så bra om jag ska vara ärlig. Hon var bara springig och inte ett dugg igenom och jag var spänd som en stålfjäder. Men det fick vi ordning på :D jag red massa lösgörande och gjorde några öppnor för att lösgöra lite. I galoppen blev det lite förvänd och övergångar mm.
Mot slutet kändes det bra. :)

Jag hade iväg min sadel på om stoppning förra veckan så att idag var första dagen som hon accepterade sadeln. Hon är nämligen lite känslig och töntig så det var mycket därför hon var såpass spänd.
Det var lite om dagens ridning :)
Hade bra & godnatt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2523874/images/2012/pic_188514807.jpg" class="image">


Godmorgon!

Var dö trött igår så att det blev inget inlägg men jag hade inte så mycket att skriva om heller. Igår så pluggade jag matte *stolt* nej men det var typ det enda jag gjorde.
Nu så är jag i skolan och fick nyss veta att vi inte har någon lärare på första lektionen (eng) så jag hade egentligen kunnat tagit 07.42 bussen istället för 06.42. Men nu är jag här iallafall :)

I eftermiddag så ska jag rida på lilla fairytale :) hon fick vila igår så idag kör vi!

Ni får ha en super dag!


Telefonen hemma -.-'

Godmorgon.. om det nu är en god morgon när man har sovit typ tre timmar och glömt telefonen hemma. otur! Men pappa är snäll och lånar ut sin telefon til mig :) han har ändå sin jobb mobil så det var lungt. Nu har vi dubel pass i ekonomi ocm 6 min så jag måste gå till klassrummet nu. Men ha en underbar dag iaf! :D

image description

Märkt att..

Det inte går och kommentera på bloggen nu :s men jag att uppdaterat Appen så det är nog en inställning men om jag lyckas att få det att funka så kan ni ju slänga in era kommentarer här om tidigare inlägg :)
Nu ska jag försöka sova! Börjar 08.10 med företagsekonomi och min buss går 06.42 till skolan så ha en god natt! :)


Tankar...

Hejsan!
Här kommer det ett inlägg med lite tankar och funderingar jag har så kommentera gärna om ni håller med eller känner lika.
Tankarna handlar om självkänsla & självbild.. Vissa dagar så kan jag bara HATA min egen spegelbild, man vill ändra på massor av saker osv. Men för vem vill man det?! Och jag VET att det finns fler tjejer som känner lika.. Vissa vill bli längre andra kortare vissa tjockare(upp i vikt) och andra smalare, någon vill ha långt hår, lockigt/ platt osv. Tänk vad skönt det vore om hjärnan var född sån att man var nöjd över sig själv och sitt utseende. Men jag tror att det beror mycket på media med sitt påtryck om just utseende. Jag kan bli GALEN över att allt ska vara så ytligt hela tiden!!
Ursäkta mig men hur fan tänker man när alla himla modeller ser ut som att de har anorexia. Inte konstigt att ät störningar blir allt vanligare bland ungdomar. Tänk på förr, då var det fint att vara lite mullig och ha kurvor. Det visade att man var rik och välmående.

Jag kan även säga att man ska heller aldrig säga "oj vad tjock/ titta vad tjock han/ hon är" och inte säga " titta shiiiit vad smal han/ hon är" för vem säger att de vill se ut så eller har valt det. Personen i fråga kanske har en sjukdom eller liknande som gör att de ser ut som de gör. En sak jag tror att många inte tänker på att både att kalla någon tjock/mullig eller smal/mager kan vara lika kränkande!! Så man ska verkligen passa sig för vad man säger. För många tror att om man är smal är det en komplimang att höra det men jag vet om smala personer som kanske inte tar det som en komplimang utan blir ledsna i stället..
Så det jag vill säga med detta inlägg är:
VART ÄR VÄRDEN PÅVÄG?! VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ YTLIGT HELA TIDEN!
Varför ska man ens behöva ha jobbiga tankar om sitt utseende osv.

Tack så mycket om någon orkade läsa allt :) jag menar det verkligen!! :love:
Ha de gött!!


2 skimmlar i stallet :)

Hejsan!
Från igår tills idag soc jag ju hos Fillan och vi hade det jätte bra :) en sån vän som henne borde alla ha hon gör en så gla ;) hihi vi har samma knäppa humor och skrattar åt det mesta ihop. Idag på förmiddagen så slappade vi framför tv'n hos henne sen åkte vi ut till mig och gjorde lunch/middag. När vi hade ätit så var det stallet och kylan som gällde. Jag red ferran på volten och det gick faktiskt rätt bra :) bättre än de senaste gångerna iaf.

Idag var mamma & pappa o hämtade en ny foderhäst till mamma. En skimmel valack som heter Lotus så nu har vi två skimmlar i stallet :D

Jag har tittat på melodi festivalen men jag tyckte inte att någon var skit grym men de som gick till final var iaf de bästa.
Nu ska jag försöka sooova tänkte jag.
Nattiii!


Ofrivillig paus!

Hej!
Det blev en ofrivillig blogg paus.. Och den kommer kanske fortsätta ett tag till men jag ska försöka att slänga in något inlägg då och då :) anledningen är privat men det är lite rörigt kan jag säga...
Men nu på kvällen så har Fillan hjälpt mig med en ny header jätte nöjd! Tackar!!
Bilderna i hedern är från hurghada när vi blev fotograferade :)
Men nu ska jag och Fillan sova
Hade gött!!


RSS 2.0