Pinsamt att erkänna..

God förmiddag!
Just nu sitter jag så klart i wi-fi rummet och chillar:)
Vi gick upp vid ca.8.00 sen gick ve ner och åt frukost här på en av resturangerna. Det var jätte gott med lite mat i magen:) Direkt efter grillen gick vi hit och rösten utav dagen ska vi antagligen bara steka.
Måste erkänna något som är lite skämmigt... Jag har faktiskt lite träningsverk efter ridningen igår... Hur illa är inte det då?!?! Men igår var det faktiskt exakt 3 veckor sedan har red sist och vi var ute i två timmar så lite ok är det kanske då men ändå gissa hur illa det känns. Haha sånt är livet! Men jag saaaaaknar min älskade lilla plutt ponny<3
Hade gött!

Appen ä paj!

Hej! Blogg.se appen är tyvärr paj men det verkar som att jag kan uppdatera via vanliga blogg.se :) Idag var vi på turridning det var så himla coolt! Så himla fint och kul. Jag hade ett arabisktfullblod som var ungefär som ferran i storlek. Hon hette Shakira :) Emme hade en lite större som hette Sofia ;) Nu på eftermiddagen så har vi ätit och nu ska vi upp på rummet och kanske steka lite på balkongen och titta på film :) ni får ha det toppen!
Kram manda!

Luxor & fotografering!

Hejsan!
Idag har vi bara slappat typ sovit med tanke på att vi var till Luxor igår. Det var väldigt intressant och häftigt att få se ex. Tuttan kamons grav och hans mumie såg vi också. Vi åkte en liten båttur på Nilen också. Vi var även och tittade på gamla trmpel mm. Men man blev ganska sliten av all information (som var på engelska) plus att åka så mycket buss. Vi var borta i lite mer än 17 timmar så det är kanske inte så konstigt att man är lite trött.
Idag ska vi faktiskt bli fotograferade av en fotograf här nere. Det tycker jag ska bli skit kul! :D

Ni får ha det toppen bra!


Väntar på bussen!

Godmorgon!
Nu går bussen mot Luxor om bara ett par min :) det funkar tyvärr inte att ladda upp bilder så jag satsar på en bildbomb när jag kommer hem :) ni får ha en super måndag för det ska jag ha!
Hade gött!


Sängen snart!

Hej!
Jag har nyss käkat och vi ska snart lägga oss och slänga på en film och sen sova med tanke på att vi måste upp typ 04.00 imorgon men det ska bli så himla kul! (vi ligger ju en timme före i tid)
Hade gött så ska jag försöka att få upp några bilder nu om skit appen vill funka...


Beatchen hela halva dagen!

Hej!
Vi har legat som paddor på beatchen några timmar idag :) vi låg typ från 10-14. Nu har vi ätit lunch och ska snart upp på rummet och duscha och fixa oss lite. Ikväll ska vi på resturang på hotellet som vanligt. Det blir fem rätters men kg ska nog skippa soppan för att jag är inte så förtjust i det. Imorgon så ska vi till Luxor så vi blir hämtade tidigt med buss. Bussen går 04.55 så det blir en tidig morgon. Det ska ta ca. 4 timmar dit och så ska vi titta på massa häftiga historiska saker och även åka båt över Nilen.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt. Hade gött!
Kram manda
(Det funkar inte att ladda upp bilder -.-')


Chill!

Hejsan!
Nu sitter vi och chillar i WI-FI rummet :) Idag har vi enbart slappat och solat och jag har faktiskt badat igen i havet. Rätt gött kan jag lova. Jag njuter till max!
Det är rätt gött att inte behovs bry sig om något eller någon. Jag saknar lilla ferran men jag vet att mamma och hon har kul ihop. Men det är faktiskt konstigt nog rätt skönt att vara utan häst och ansvar i 2 veckor. Vi ska ju iväg och rida på onsdag så lite häst blir det :D Igår så åkte vi till en annan del av Hurghada och hälsade på en kompis till Emme & Ronny som dom fick förra året när de var här. Vi var även in på det hotellet där de hade bott. Ett jätte mysigt hotell var det.
Men deras kompis Ahmed var trevlig och väldigt lugn för att vara försäljare här ifrån :) han hade ett litet parfymeri så jag köpte en parfym / gjorde egen med en doft jag verkligen blev kär i. Det tycker jag var ganska kul. Nu ska jag kolla fb och försöka läsa lite bloggar tänkte jag, om internet tillåter det är inte såå snabbt men det går i alla fall.
Ha det underbart i kylan!
Bjuder på en snabb bild på mig här i Wi-fi rummet.


Skulle kommit upp igår..

EFTER FRUKOST!

Hejsan!
Nu har vi precis käkat frukost på en av alla resturangerna här :) jag har kollat lite på fb och så :) nu ska vi typ upp till rummet och sola på balkongen och så ska vi kanske till ett stort akvarium sen och kolla på massa fiskar :) det blir nog inte stranden idag för det blåser en hel del idag.. Men jag får nog en toppen dg ändå med bösta Emme & Ronny :)

Måste säga grattis till en mkt fin vän också GRATTIS BELLA!!! <3 love u!

Kram manda


Mätt som en plätt!

Hej!
Sist har jag inte gjort så mycket kul duschat, myst på balkongen tittat lite på film och ätit rätt chill! ;)
Igår var vis som sagt på en city tur med buss och olika stopp. Första var ett parfymeri och en papyrus butik/fabrik. På parfymerit så fick vi testa och lukta på massa olika dofter och liknande när dom är färska och framställda från blommor det var väldigt kul att få känna de riktiga dofterna innan det blandas med massa olika preparat för att det ska gå och få ner priset i butik osv. Vi gick vidare till papyrus butiken där de hade massa fina och häftiga papyrus tavlor. Jag köpte en tavla men det kommer bild på den om det funkar. Andra stoppet var ett mysigt café.
Tredje stoppet var ett fotostopp vid bra utsikt ut över röda havet. Fjärde var en moské jätte fin men vi fick tyvärr inte gå in men utsidan var fin i alla fall. Femte var en marknad där alla försäljare var helt galna! Vi blev även erbjudna att köpa knark å skit. Knäppt folk! Sen åkte vi åter till hotellet efter ett par mysiga och intressanta timmar :)

Nu ska vi snart tillbaka på rummet eller ut på en promenad. Ha det suuuper gött :)


Wi-fi

Sitter på hotellet nu i Wi-fi rummet :) jag har det suuuper bra! Igår var vi på en city tur och på mån ska vi en tur till luxur och se på massa coola saker typ tuttan kamons grav och sånt rätt häftigt :) och på onsdag ska vi och rida på araber på kilometer långa stränder niiiiice! Nu ska jag facebooka lite mer hade gött :) bilder kommer men inte nu ;) kram


TAKE OFF! :D

Nu drar jag mot flygplatsen nu är det daaags!


Bildfel på inlägget nedan..


Ryggläge med musiiiik

Hej! Eller god kväll heter det nog nu :)
Som rubriken avslöjar så ligger jag i sängen och har lurarna i och lyssnar lite på musik. Min väska är nästan helt packad och klar nu för imorgon bär det av mot Norge... Det blir nog kuligt. Natt till mån bär det av mot Egypten!! Med bästa systern och Ronny :-D i två hela veckor med bara sol & bad och "utflykter" jag ska ha semester och bara ha det gött och försöka att skita i allt annat har jag bestämt mig för. Det är inte så ofta man får en sån hör resa så jag ska verklige ta till vara på varje minut och njuta! Steeeeka järnet ska jag också göra i hopp om att få lite färg :)

Nu ska jag göra ett försök till att sova.. Igår somnade jag vid 2-3 tiden och 7 i morse så hjälpte jag mamma att lasta Lars så jag börjar bli lite trött kan jag erkänna. Sov gott!


Från hjärtat!

Som jag nämnde igår i ett inlägg så uppskattar jag verkligen mina vänner! Det gäller vänner nära och kära! Vad vore livet utan alla goa snälla hjälpsamma stöttande underbara människor? Vad vore jag utan er? Ni är absolut bäst finns ingen protest!
Vänner, nära & kära är så bra att ha för att dom får en alltid att må så bra :)
Vänner lär en att se på saker och ting på att annat vis och man kan alltid skratta med dom och vända och vrida på allt så att det blir en positiv sak..

Snälla ta åt er! Ta & tänk efter som jag och inse att vänner är så jävla bra! Vad vore ni utan era vänner? Tänk på det ni..
Var rädd om dina vänner.


Hoppsan..

... Jag och Bella babblade i telefon i 1.5 timme och det kändes typ som 20 min :s men det var nog välbehövligt! Ärligt talat vad vore man utan alla underbara som finns?! Jag uppskattar mina vänner och många jag känner extremt mycket kan jag lova! <3 och jag hoppas verkligen att jag är en bra vän tillbaka. Det vill jag verkligen försöka att vara och försöka att vara lika bra som mina vänner är nog svårt men man ska alltid göra det bästa :)

Igår var Vickan här och vi red ut på ferran & ferran och hade en riktigt mysig tur i skogen och allt gick prima :) när vi hade grejsat och putsat i stallet så kom vi på att jag skulle med hem till dom och sova över så vi åkte hem till henne och frejdade lite i hennes stall och hade det jätte trevligt! Men jag glömde min älskade telefon hemma :( men jag överlevde det med :)

Nej nu är det natten! Det bara blev så.. Nu ska jag verkligen försöka sova.. Natti!


Inlägg 165!

Hejsan!
Nu skriver jag på inlägg 165 här på bloggen :) Såhär några timmar senare har jag lycats få iväg en inlämnings uppgift på fem sidor. Det känns gött! Nu är det bara lite matte & Ekonomi kvar.. men frågan är hur mycket mer jag orkar idag? men jag ska ut och ta mig en promenad i mörkret tänkte jag. Ganska mysigt ändå :)
Ja, jag har inte så mycket mer att tillägga. Men mamma var supersnäll och gjorde stallet när jag satt inne och plugade. Fairytale fick vila idag men imorgon blir det ridning och stallet!

Men nu ska jag gå, hade bra! :D
image description

Det där med rubrik..

Hejsan!

Just nu sitter jag och pluggar.. Lite drygt men det går mycket lättare när man kan tänka på att om EN vecka så åker jag till Egypten :)
Jag åker till Norge på fredag med Jessica & mamma för att Jessica ska ha träningar under helgen. Jag tänkte vara med och titta på träningar fredag, lördag iaf och sen åka hem till Emmelie & Ronny på lör eller sön för att åka till flygplatsen på natten till måndag. :)

I morgon så kanske Vickan kommer hit med sin ponny Ferran2 som är Fairytales bäbis som nu är 6 år gammal och jätte fin.
Jag och Vickan ska rida ut någonstans här i skogen tänkte jag :) Jag & Ferran var hos Vickan för någon dag sedan och vi red ut och hade jätte kul så att vi tänkte göra om det innan jag åker.


Btw:När jag lägger upp bilder med mobilen så blir dom dubbla.. skumt! men det är bättre med dubbla än inga alls tycker jag :)

Nu ska jag plugga vidare, hade gött!

<3!

image description

Ibland suger det...

Ååh.. Sitter och pluggar nu inte så värst kul.. Men jag är klar med en sak iaf :) men nu mär jag skulle börja med nästa sak så insåg jag att den inlämningen skulle vara på ca.5 SIDOR! Med innehållsförteckning och skit :( visst det är dock en uppgift om min specialidrott d.v.s. Ridningen MEN ÄNDÅ haha jag är jätte positiv känner jag ;) men vad tusan det tar inte så lång tid det är bara att sätta igång :)
Det går liiite lättare när man tänker på att om 8 dagar drar jag till Egypten :)


Jag red ut på ferran barbacka det gick helt ok hon var väldigt pigg och fick lite snöstyltor osv. Men i det stora hela var det en mysig tur trots att det snöade endel :) nu ska jag fortsätta plugga! Hade gött!!


Fel på förra inlägget..

Bilderna hamnade i fel ordning och den på mig kom ju två gånger den här blogg.se appen lever sitt egna liv haha hade gött!


Första januari 2012!

Hejsan!
Jag har ju inte bloggar sen förra året så att det kändes som att det var på tiden nu ;) jag hoppas att alla har haft ett trevligt nyårsfirande. Det har jag haft med mina vänner :)
Idag har äntligen vintern kommit det snöar jätte mycket men det ska tydligen smälta bort typ imorgon.. Jag brukar inte länkta efter vintern eller tycka om den men nu har jag varit sååå trött på all lera och allt blött, så nu känns det nästan bara skönt att vintern har kommit.
Jag tänkte nog ge mig ut och rida en tur i snön jag ska bara komma ut. Det är liksom det jobbigaste tycker jag att ta på sig alla tjocka klumpiga kläder och pulsa iväg som en liten michelingubbe ;)
Men ni får ha det toppen bra!!
Bjuder på en bild jag nyss redigerat hehe..


RSS 2.0