Bio time!!

Hejsan hoppsan!
Min dag har varit toppen var med Fillan på nyed idag för att jag har haft studiedag. Jätte kul o mysigt att hälsa på å träffa alla godingar :) men nu blir det bio time för mig i Fillan iaf ;) vi ska se jag saknar dig... Det verkar vara en sorglig men bra film :) hade bra!! För de ska jag
KRAM manda


Iphone bloggning :)

Hejsan! Blogg.se har nu fått en egen app som gör att jag kan blogga från min iphone :) så detta är mest ett test inlägg... Just nu pluggar jag i brudarna inför eftermiddagens kommande prov.. Vi har prov i eng å ma :) får väll hoppas att de går bra iaf..


A- :D

tjosan!

jag har typ mått pyton hela dagen.. huvudverk & ont i magen.  Dagen började kanske inte heller så bra? jag försov mig typ 30 min! ILLA men pappa o mamma fixsade frulle åt mig så jag åt i bilen på väg till bussen. Tur att man har snälla föräldrar!! <3 Klart att man kan bråka med dom och nästan hata dom ibland men man älskar ju dom ändå. Dom står ju ut med mig och jag med dom alltså jämt fördelat ;)
Men åter till min morgon... helt ärligt känns det som att man skulle kunna släppa en bomb bredvid mig på morgonen men jag vet inte om jag skulle vakna :P

Skoldagen har kännts lite som en evighet men på historian hade vi redovisning idag. Vi redovisade om Bermuda triangeln. Det har varit ett roligt ämne att skriva om och så men jag AVSKYR att behöva läsa högt!!!
Men vi fick ett toppen betyg på vårat grupparbete vi fick A- som = typ MVG -
SUPER NÖJD med det!!

När jag kom hem så åt jag och sen låg jag som en padda i soffan. Orkade inte göra något somnade till ett antal gånger och huvudet bara dunkade :/ hoppas verkligen att jag är piggare i morgon! :)

Har inge annat att skriva om så nu ska jag ta min mage & mitt huvud och SOVA!
NATTI!!


bild från kusten -11





Gokväll!

Hejsan!
just nu sitter jag och Julia som två nördar med en varsin dator :P Men vi har fixat Ferran och allt är klart inför imorgon när Julia ska låna henne. Så vi får hålla alla tummar för att det ska gå super och att Ferran ska sköta sig :)

Vi red ut förut, jag tog lars och jullan tog ferran :) det gick ganska bra för mig. han var ganska stark och det första två galopperna var han ganska stark och jobbig men sista galoppen kändes riktigt bra :)
För Julia såg det super ut :)

I skolan idag så pluggade vi bara så det hände inget särskjilt men det var bra ändå.
Har inte så mycket mer att skriva om men imorgon blir det iallafall en heldag på tävlingen i Åmål så det ska bli roligt!

Hade bra!






Fryser!

Gokväll!
Det blir en kort uppdate för jag ska snart ta och krypa ner i sängen.

Min dag har varit bra så att det hoppas jag verkligen att eran också har varit :).  Jag tog 20 i 8 bussen till skolan och slutade 10 i 3 så jag tog halv 4 bussen hem med Sofie  & Isabelle. Gött att det är fredag och HELG :D i morgon. Men i morgon så åker jag med Mamma imorgon till skolan. Jag ska för första gången på handlednings tiden. Det blir nog bra det så att jag kan fp lite extra hjälp med Matte, Engelska & tyska.

Idag så red jag ut på Ferran och det gick rätt bra. Hon kändes mjuk och fin men som vanligt lie taggad som hon brukar vara ute i skogen ;) Men jag fick iaf till några öppnor och slutor som kändes helt okej.
Är det bara jag som tycker att det ör jätte kallt? fryser massor!!

Nu ska jag inta ryggläge! (eller ja, magläge:P )
Natti!


Hej igen!

Hejsan!
Bloggar typ aldrig men ibland så får jag något ryck och tycker att det kan vara kul att slänga in ett inlägg.
Måste ju nästan öva lite på att skriva på den nya datorn som jag har nu. Det är min skoldator den heter Lenovo TinkPad. Är väldigt nöjd med den än så länge :) den är inte as snygg men den är bra och det är ju det viktigaste.

Skolan rullar på och jag trivs på KIG och i min klass :) Jag, Julia, Sofie & Isabelle är ett gött gäng tycker jag.
om ca. 2 veckor så ska vi ha engelska prov och matte prov. Inte så kul men det måste ju göras...

Förra helgen var jag iväg och tävlade i kil. Det var DM (distrikts mesterskap) och klasserna var LA:2 och LA:p1.
I A2 fick jag 66% och kom delad 3a men tyvärr var det bara 2 placerade. I p1 fick jag 63% och kom trea igen utanför placering. Men i totala DM blev jag placerad på tredje plats. För i totalen var vi tre placerade. Super nöjd med det :)

På lördag så ska Julia låna ferran och tävla div II omgång 2 på :) hon ska rida LB:0 och LB:1. Jukia har nu hunnit med att rida henne 2 gånger och ska rida en tredje gång på fredag. Jag tycker att hon är jätte duktig! Ferran är nog inte så lätt. Det tycker inte jag i alla fall. Men Julia får henne att se bra och stadig ut. Så det kommer nog gå toppen för dom till helgen. Och jag hoppas verkligen att Fairytale sköter sig.

Nu ska jag snart ta en bit nybakad morotskaka som mamma har gjort MUMS!
Hade bra allihopa!

Gammalt kollage med endel änu äldre bilder.. Bjussar lite från arkivet

RSS 2.0