Miss you...

Hej!
Bella sov hos mig från fre till lör så vi red tillsammans igår på Lars och Ferran. På för middagen sen åkte bella hem vid 12 och då gick jag ner till stallet och mockade och fixade. Då kom det värdens skit väder med massa åska regn och blåst. Jag var själv hemma för att mamma & pappa var i norge. Jag är livrädd för åska så jag gick till grannarna och satt där och tölade ett tag sen så gick jag in för att jag skulle duscha och göra mig iordning för att jag skulle vara barnvakt i stan igår.
Men när jag kom in så ringde hem telefonen och jag svarade.

- ja hej det var Helen här
- Hej!
- har ni en stor svart katt?
- nja grå svart...
- långhårig
- japp det stämmer
- okej för det ligger en överkörd på vägen här uppe hos oss. så det vore ju bra om ni tog hand om den.
-öh ja.. okej.. hejdå!

Jag blev schockad och insåg att det antagligen var min Abbe <3 jag sprang ner med gråten i halsen till grannen och frågade om någon kunde följa med mig upp och titta om det var han.. Jag fick sällskap och när vi kom dit så ville jag allt annat än tro mina ögon. 
För i vägkanten låg MIN älskade katt<3 aldeles blöt och livlös :'(

Jag insåg efter några sekunder vad som hade hänt... blev så himla ledsen!
det endå som har gått runt i mitt huvud sen dess är samtalet från grannen  och även snynen/bilden i huvudet på honnom död vid vägkanten...

Varför? jusst när jag var hemma helt själv också...

Jag tycker att det är så sjukt jobbigt när någon dör :/ det har varit för mycket av det senaste åren. mormor, morfar, kusinbarn,  Zamba, hebbe, Blacken, och nu abbe...
♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥
vila i frid!

♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥
Natti!




Karlstad idrotts gymnasium

Denna veckan har varit min första på gymnasiet. I mondas så var vi bara där på upprop typ och fick lite info och så. på tisdagen så hade vi mer info och på em så hade vi stadsvandring i Karlstad med olika aktiviteter :). och på Ons så var det frilufsdag på Skutberget. Det var faktiskt rätt skoj :D Igår så hade vi våra första lektioner. Jag var så himla nervös men det gick ganska bra. Tyskan gick sådär men helt ok i alla fall. Jag hade Julia som hjälp som tur var. Men på engelskan höll jag på att DÖ shit ad svårt det var. haha jag är verkligen inte duktig på engelska precis...

Idag så var vi lediga :D för att vi har specialidrott på morgonen/förmiddagen och då har ju jag ridning. Och på eftermiddagen så kommer vi ha något som heter handlednings tid. Då kan man jobba med det man behöver och alla lärare finns på skolan så att man kan ''boka'' dom för extra hjälp om man ex missat något.

Så idag har jag ridit Bambi ( Fillans ponny) för att Felicia är i turkiet så jag ska ta hand om henne i en vecka :)
Jag har även ridit Lars åt mamma för att hon jobbar och efter jobbet så åker mamma & pappa till Norge över helgen.


Me today...

Till dig!

Idag på efermiddagen var det tänkt att jag och Angelica och Sofie skulle ha träffats och ridit tillsammans men det blev så dåligt väder så att vi tänkte attvi ska ta det någon annan dag istället. :)
Men Angelica kom förbi en sväng ändå så vi fikade och lite så. Jätte trevligt!

Det är egentligen helt sjukt hur mycket jag kommer sakna eller saknar alla på nyed både lärare och elever. Min kära klass 9B<3 är ju nog oslagbar!! Men i alla fall så kan jag erkänna att jag kommer sakna Angelica väldigt mycket! och allt hennes stöd som jag haft under åren. Helt galet att man kan vara så snäll, hjälpsam med allt och stöttande. Och nu är det kanske någon som tänker hallå? det är ju bara en lärare..
Men då säger jag NEJ!
hon har verkligen inte ''bara'' varit en lärare för mig. Eller naturligtvis det också men Angelica har varit ett gigantiskt stort stöd för mig. Hon har hjälpt mig egenom och med mycket. Kan ju bara ta ett exempel som när både mitt kusinbarn morfar och mormor hade gått bort :( så var jag inte så possitiv och mådde väll inte toppen. Men då fans hon där hela tiden.
Visst jag har haft jätte fina vänner som också har ställt upp och så men det har varit en trygghet att även ha en vuxen person att prata med. Som inte är ens förälder.

Så tusen miljoner tack!!
Om man nu kan tacka någon som varit så snäll & hjälpsam.




Dagens ridpass!

Hej! de va ett tag sen men orka blogga jämt när man har lov. De händer lixom inte så mycket som är värt att skriva om. Men ibland blir man ju bara sugen på att slänga in ett inlägg :) men nog om det.
Nu ska jag återgå till det rubriken handar om.
Jag red ut på Fariytale idag i spöregnet. Men hon kändes ganska fin ändå men lite överdrivet taggad. Så hon var väll inte så sugen på att jag skulle rida samlat så hon bockade och höll på lite. Men sen gick det lite bättre. Jag var bara ute i 30-40 min för det regnade så. Men det är ju gött ändå när det är klart :) man får väll se ngot possitivt i det ;)

Men just nu är jag SÅ SJUKT trött på REGN!
Förresten vi har gjort en liten ridbana/vilt på 20x20 m. de blev klar i förrgår så jag ska antageligen inviga den i morgon eller på söndag. Gött att kunna ha lite mer träningsmöjlighet här hemma. plus att vi ska sätta upp en lampa så att man även kan rida sena kvällar efter skolan när det är mörkt. :D
Jag har lars box kvar att mocka så det ska jag göra nu hade jag tänkt.

Så hade super!


gamla tävlingsbilder på mig o tanten min <3

På jobbet!

Hejsan! som rubriken säger så befinner jag mig på jobbet. Jobbar lite extra idag för att christer skulle iväg på något.Så vid 14.00 så kommer kajsa och löser av mig :)

I måndags så var jag med Felicia <3 hela dagen vi var på Sunne vattenland i 8 timmar :D och sen på kvällen tog vi en barbacka tid och sen sov hon hos mig tills igår.

I sunne så åkte vi allt förutom frittfalloch ''vågen''. det är för högt och läsligt tycker jag i alla fall. :P 
vi träffade även Julia, bea, Frida & Christian :D vi åkte lite ihopp med dom typ mamutten som en heter :) Då sitter man (högst) 4 i ett stort gummidäck och åker en tur i en mörk tunnel typ å sen ut ur tunneln å upp på en kant å lite andra svängar och mojjs :P

Igår ficka jag skjuts med fillan till paddok och det det kändes super :D
och idag när jag kommer hem så ska jag longera henne ett tag och sen sitta upp på slutet och känna lite på henne. Imorgon så ska hon få vila för att till helgen är det tre små gummors cup i gyttorp. Det är regional tre dagars cup. Jag är taggad! och det börjar kännas i tävlingsnärverna ;)
Första dagen är det LA:1 som är kval 1 på lör är det LA:2 so är kval 2 och så återstår det att se om man kommer till A final eller B final. A=FINAL B=''tröst final''.
Jag har varit med där i 2 år innan. Första året kom jag 4a dvs 1 utanför placering i A final. Förra året kom jag 2a placerad i A finalen.
Så vi får se hur det går iår ;)
Skulle bli så SJUKT GLAD om jag blir pacerad i a finalen igen. Men tyvärr tror jag inte att jag blir det... För det är många riktigt duktiga med.
Men men hoppas och ha målsättning är väll alltid bra?
Men jag får inte sätta någon press påmig själv för de skiter det sig haha...

Ni  får hade super braa! :D


RSS 2.0