Godagens!

Hej!
Det blev lite ändrade planer med ridningen så jag red ut igår kväll istället :)
Igrår fick jag verkligen känna vilken arab hon kan vara haha. Hon var sådär typiskt arabig ;) huvudet högt när jag skrittade fram och av. Hon blåste upp sig lite så hon hade näsborrar stora som jag vet inte vad & svansen högt. haha sötferran.
När vi gick förbi några hästar som stog ute så började hon ''araba'' sig igen. Men när jag börjat trava & galoppera osv. så skärpte hon sig direkt och kändes ganska bra ändå :)

När jag hade ridit & var klar med henne så gick jag in och kollade lite på tv och så ringde bella :D så det blev att prata med henne ett tag. TREVLIGT! Efter det så dunkade jag huvudet på kudden.

Jag vaknade flera gånger idag men orkade aldrig bry mig om att gå upp så jag gick väll upp tillslut vid halv 11 :P
Men ibland  är det så gött att bara kunna göra så tycker jag.

Nu ska jag snart  duscha och göra mig iordning för att ta bussen till jobbet. :)


charmigt! i bilen på väg till kusten...



haha! bilderna är tagna första dagen på kusten därför är vi bleekisar :P
hade gött!

Bloggen dog liite..

.. Men nu lever den!
Hejsan!! :D

jag har ärligt talat haft FULLT upp så det har inte blivit något skrivande här. Som ni kanske märkt? ;)
Men jag åkte iaf hem från kusten förra sönndagen. Veckan där var toppen :D bra väder iaf de flästa dagarna. :)

På måndagen skaffade jag en ny trogen vän till mig.. nämligen en iphone 4 ;) haha. Jag är nöjd med den! :)
I måndags köpte jag även ett nytt tävlings shabrak & en ny grimma till Ferran<3 båda grejerna är från Hööks. Shabraket är bara vitt ''rakt upp och ner'' inga flätade kanter, sömmar eller liknande. Men ändå ganska fint :) Stilrent tycker jag.

Jag har ju ridit massa under veckan också :) jag har hunnit med 2 träningar o ett ridhuspass & resten uteritt. På träningarna har det gått bra! Jag har tränat på skänkelvikningar (inför 3 små gummors cup) och övergångar. Har även fått gjort en hel del halvhalter oc annat. hon har kännts bra hela veckan :D.

Jag har även jobbat hela veckan så det är också en bidragande orsak till dålig uppdate. På jobbet har det gått rätt bra. Att kassan knövlar och allt inte flyter som det ska är väll min vardag nu ;) bryr mig inte så mycket om allt strul här längre.. haha det är ju inte mitt fel. Och om kunderna blir arga för att rätt sort glass inte finns så blir dom upprörda på MIG haha men då bara LER  jag och säger att det är inte mitt fel. Och att jag inte är ansvarig.
Gött att skylla ifrån sig :P nej men det är faktiskt nästan skrattretande att man kan bli så arg över småsaker som glassorter eller att det inte finns tvål på kundtoan på stranden. :P

Imorgon är det ju sön :D då är det sista arbetsdagen denna vecka! :D
 
Har inga bilder här på jobbdatorn men ni får klara er :D nu ska jag ringa till Sofie<3 o snart börja förbereda stängning. :)
Hade supergött!!

Mobil blogg!

Hejsan! Allihopa:) jag är på kusten som ni antagligen vet. Så jag har haft blogg semester oxå ;) bella har varit med från lör tills idag :-D men åkte hem i förmiddags. Vi stannar tills på sön:) GÖTT jag <3 kusten. Vädret här varit bra nästan alla dagar. Idag här det varit bäst. Så jag har solat typ hela dagen!:) så nu är jag brunis! Och lite bränd här o var :p nyss så här jag pratat med sofie<3 saknar henne! Saknar fillan oxå!<3 men just nu ligger jag i husvagnen o ska nog sova snart:) det här varit sent alla dagar. Jag kan nog skiva lite inlägg o så från mobilen:) ni får ha det super! Natti kram manda

Hamnade på jobbet ämdå :D

Hejsan hoppsan!

Jag blev väkt i morse av min goooskatt <3 hon meddelada bara at hon skulle ligga brevid mig ett tag ;) Hon kom väll vid halv åtta och jag hade alarm på sen vid åtta. Så jag gick upp ungefär vid kvart över åtta. Jag gick ner och åt frukost och sen satte jag mig och tittade på tv och på vädret ute. Det var SPÖREGN -.-' Men så jag slappade mest på förmiddagen. Jag och pappa mockade stallet också :). Jag tänkte att jah kan ju rid senare under dagen för jag lär ju inte jobba när det är skitväder. Så jag & pappa åkte in till stan en sväng och sen ut och åt på resturangen hos Mamma och SHIT va gött de va!!
Jag åt först salladsbuffe och sen snitsel & stekt färskpotatis med räkor och sparris :) och till efterrätt va det chokladpudding & grädde <3 Jag höll på att sprängas efter kändes det som :P
Precis när vi skulle åka så såg jag att de var i kiosken och grejsade så jag gick dit. Jag kulle bara kolla o jag hade glömt mina solbrillor där inne. För jag vill ju inte åka på semester utan dom. Men då sa Christer att jag kunde öppna och jobba för det var ju uppehåll :) och det börjar bli bättre väder nu :) Så här är jag!
in the kiosk! xD

I morgon åker jag på husvagns semester till strömstad :) mysigt värre!


Bilden är tagen av Julia.

detta halsband har jag inte sett på länge och förut så hittade jag det förut :D fick det i konfa presnt förra sommaren ;)

Sötmissen Alice har en snygg sovstil tycker jag! ;)

hade bra!



My day!

Hello evryone!!

Min dag har varit rätt bra men lite dryg bara :)
Jag och Isabelle red ut på morgonen/förmiddagen. Jag tog Lars och hon Ferran. Vi red inte så jätte långt för det skulle inte vi hunnit men vi var väll ändå ute i 35-40 min. För mig gick det sådär bättre har det gått men han var piggelin. Men om man jämför honnom nu och från när han kom så är det en GRYMT STOR skillnad ridmäsigt.
När vi var klara i stallet så gick vi in och jag duchade sen körde pappa oss till bussen. Bella klev av vid sig och jag fortsatte mot stan och sedan hammarö och jobbet. Där jag är nu :) Det har inte varit så jätte mycket folk men jag har roat mig ändå ;)

Förut när jag och Bella väntade på bussen kom jag på FAN vart har jag mobilen! började rota rut i väskan och kom sen på att den ligger hemma i min säng. SKIT oxå tänkte jag. Och jag ska vara själv i stan sen i över en timme! :O läskigt att inte ens ha telefon! Men so tur var så kunde jag ta mammas när hon åkte från jobbet. Tur det! och jag upptäckte nyss att den har Wi-Fi :D och det finns ju surfsoner i stan. Ex på donken :P
Så inget ont utan att det har något gott med sig ;)

Men ni får ha det Toppen iaf!


Huvudvärk men räddningen är på g

Hejsan!
sitter på jobbet nu med dunkande huvud! men snart kommer Isabelle hit :D och hon har med sig huvudverkstablett till mig :)
Jag ska nog ta och köpa en korv snart och äta :) MUMS!
hittils har det varit alldeles lagomt med folk :) det är ganska varmt här inne bara för jag vet inte hur man startar ac'n eller vade det är :P men jag ska nog forska lite i det.


DAGENS RIDPASS:
jag gick ut till stallet vid typ nio och gjorde iordning ferran :) och mamma släppte ut de andra i hagen. Jag longerade henne :) Jessica sa att det kunde vara bra att göra ibland. Innan tänkte jag ''Herregud hur ska detta gå, jag har ju inte longerat henne på evigheter. Men det gick superbra :D
På slutet så blev jag så ridsugen när jag såg henne bara gå så fint med sadel på och allt i solen så jag hoppa upp och red lite :) i jeanschorts och joddpuch ^^, jag trodde att det sulle vara jätte obekvämt men det var det inte :). hon kändes väldigt avspänd och fin att rida :D men det kom lite folk i bil på vägen och körde förbi och tittade endel. är det något fel med att ha shorts och brillor (& hjälm) när man rider haha vilken syn^^

Imorgon innan jobbet så ska jag och Bella rida på Lars och Ferran tillsammans :D
Belle ska sova hos mig inatt :D

nu ska jag jobba vidare! hade gött!

Sova next!

Hejsan!
har haft lugn o slapp dag på jobbet idag ;) men jag satt vid fb och så läste jag massa bloggar och roligahistorier haha ;) satt och skrattade för mig själ inne i den lilla kiosken. helt ok ändå så länge man är lätt road ^^,'

jag och mamma var i paddock idag på morgonen. det gick betydligt bättre än sist i alla fall :) men tempoväxlingarna i galoppp gick lite halvdåligt.

aja de va en KORT snabb uppdate av min dag ;) ska sooova nu GODNATT people <3


fryser NÄSTAN!

hellu!
Right now befinner jag mig på jobbet. Det har varit alldeles lagomt mycket folk :D jag har haft en super dag idag. Jag vaknade vid halv 10 av att min söta kissemiss Alice kom och väkte mig. Låg och klappade på henne till ca. tio sen gick jag upp och åt fruckost och duchade. När jag fixat mig iordning så åkte jag och pappsen in tll stan vid halv tolv. Vid tolv var vi på banken i en timme och fixade lite. Kan ju kanske vara bra med ett lönekonto när man jobbar ;)

När vi var färdiga på banken så tog vi och åt på Mc Donald's. Det var ju gott men shit vad ONYTTIGT det är och känns att äta där. Det är ju bara massa sås,fett och klet. haha :P

Efter vi hade ätit så körde pappa mig till jobbet :) och nu ärjag här ch slutar om tre kvart ungefär ;) Idag åker jag nog med mamma hem det beror på när hon slutar.

Idag fick min söta ponny en vilodag. Igår var vi och red på björkliden. Hon kändes väldigt springig och vi var inte överrens i början. Mamma sa att jag red väldigt bestämmt mot vad jag brukar så det kanske var det. Ingen aning. Men jag la henne i en lägre form och lösgjorde henne istället och gjorde massa övergångar & tempoväxlingar.
tillslut så känndes det rätt bra! :) hon lyssnade väldigt aktift på mina hjälper och kändes bra mellan hand och skänel.

Igår var jag med Julia som jag inte varit med på länge! vi badade och var i stallet TREVLIGT! hon följde även med och tog kort på mig och Ferran igår så bilder kommer. :)

Det är rätt ''coolt'' för jag fryser nästan här i kiosken.  Det trodde jag verkligen inte att jag skulle behöva göra xD för 2 veckor sedan så höll jag på att smälta bort istället. Men nu har vi en ac så nu slipper man det :D


nu ska jag snart börja plocka iordning för att stänga :)
hade bra!!

@kiosken!

Hejsan!
Sitter på jobbet och diggar RixFM party..? Det är rätt trevligt ändå :P sitter även och chattar med Malin sötnöt på FB :)

Jag tror seriöst att vi har fått ett ventilations system eller nått hit till jobbet :D för idag har det inte alls varit så varmt som det brukar när det är såhär varmt ute som det varit här idag.

Förut så tränade jag och mamma för Jessica. Det kändes bra :D helt ok i öppnor och slutor :) men jag jobbade en del med tempoväxlingar dvs. typ längningar i både trav och galopp. ibörjan var de näst intill värdelösa (kändes det som i alla fall) och mot slutet kändes dom betydligt bättre :D!!

Vi kanske ska träna imorgon igen för att jag inte kan träna under nästa vecka för att jag jobbar ;) och efter det drar vi till kusten :D

hade bra!

Piggelin! :D not...

Hejsan!
sitter hemma i soffan med mammsen och pappsen :) jag är lite halv trött så jag ska väll snar krypa ner i sängen hade jag tänkt :)
Jag har läst lite bloggar osv nu ;)

Har även kollat runt på massa telefoner och tittat på vad jag ska satsa på när jag får sommarjobbs pengar. Och jag är sjukt sugen på en Iphone :D tror en Iphone 4 faktiskt. För pappa hade hittat något erbjudande hos telia med en 4 för ca. 5800 kr. Men vi får se vad det blir :)

Imorgon så ska jag och Mamma träna för Jessica innan jag börjar jobba :D


lite små sugen ^^

Natti! <3

Ändrade planer..

Som rubriken säger så är det lite ändrade planer.
Jag bytte om gick ner till stallet och började MEN då hörde jag åskmuller och så regnade det. :/ jag vågade inte rida ut när det mullrade runt omkring för jag har verkligen respekt för åska! det är nog ett morsarv ;) men jag ska iallafall mocka och så nu hade jag tänkt sen blir det att jobba :) jag ringde och kollade hur vädet var där ute och det var helt okej så det är bara att jag kommer och jobbar :) om det är för dåligt väder så har vi stängt pga att det inte är några kunder i en kiosk på stranden om det är piss väder :P

Men ni får hade super bra!!

strömlöst igår!

Hejsan!
skrev aldrig igår för att det blev värsta  åskvädret  så vi drog ur internet och efter ett tag försvann strömmen... Men jag och bella var ju i stan igår :) det var kul men vi fick typ gå genom hela stan innan jag hittade en bikini som kunde passa. Asså seriöst!! vad syr dom bikinier efter för några gånstiga modeller?!?! herregud :O tror dom att man är smällfet och bröstlös typ eller? gud vi fick oss några härliga skratt! :D

Men jag käpte iallafall en bikini rosa ;) och ett par mjukisbyxor och så fick jag ett par skor av mammsen ;) skorna är ett par svarta tygskor och så köpte vi rosa skosnören som jag har istället för svarta :)

Nu ska jag ta lite frukost och sen ska jag ut och rida. Jag jobbar idag för Kajsa den  stackaren är sjuk. när jag ridit så tar jag 12 bussen och åker till jobbet :) vi får hoppas på att jag har lite mer kunder idag än jag hade igår.

bilder:

bikinin Stadium tog 2 underdelar för jag fick den ena på köpet :)

mjukisarna H&M

skorna + snörena Dinsko

DÅLIGT VÄDER!!

hade bra!




Inlägg 100! :D

HUNGRIIIIG!
men vi får snart restrang mat MUMS! det ör jag och Bella hon är med mig idag på jobbet :) vi har inte så jätte mycket kunder precis men men vi har trevligt ändå ;) sitter och läser bloggar och så :) och lyssnar på radio.
Sen ska vi in till stan :D och vi ska vara onyttiga och prova Mcflurry ballerina kladdkaka :P
Men jag har väll inte så mycket mer att skriva :P
Men är det någon som har något bloggtips så kommentera ^^,

hade gött!!
BTW: detta är inlägg 100 på denna blogg rubriken säger ju de oxå men :P


@Bella :)

hejsan!
nu är jag hos bella och det är super mysigt :) jag bella och jossan cyklade ner till sjön förut och badade de var rätt gött i vattnet :D
i morgon så ska bella med mig till jobbet. jag ska jobba förmiddag/dag imorgon för första gången för att Christer skulle iväg på nått. Så då hoppar jag in efter som Kajsa tar sitt em pass :)
När jag jobbat klart så tar vi en buss in till stan och så ska vi vara där ett tag :D jag ska kika på bikini hade jag tänkt.
vi kommer nog ha en super dag tillsammans vilket vi alltid har! :D
nu ska vi typ lägga oss och om jag känner oss rätt så blir det att babbla ett tag :) Så ni får ha en mysig kväll och em fin dag i morgon!! :D


bild från arkivet... tagen av Sofie<3

ledig!!

hej!
har inte uppdaterat så mycket men det beror nog lite på att jag är ledig denna vecka så att jag har spenderat tide med vänner och i stallet :D
Jag har varit med Isabelle hon sov hos mig från sön-tis vi red och hade kul :) vi var ute och gick i mån kväll vi gick hem till Sofie <3 och stanade där en stund och sen blev vi hemkörda :)
Bella åkte med mamma på vägen till jobbet igår. Så jag var själv typ halva dagen sen drog jag till Molkom och träffade folk. Trevligt värre! efter det åkte jag och Sofie moped hem men hennes la av så jag skjutsde hem henne och så var jag där ett tag :)

Idag så ska jag snart gå ut och rida både Ferran och lars :) efter det så ska jag fixa stallet och sen ta en buss till lilla Bella<3 skojsigt :)
hade tänkt att lägga upp ngra bilder jag har i mobilen men ja sitter vid mamma & pappas dator & de vill inte funka... men här kommer några andra bilder iaf ^^


typ våras/vintras

klassen för några år sedan <3 tror att det var till K-D katalogen i 7an?

GAMMAL favorit! obs.. det är en D-ponny och jag ser ut som en pygme ;)

haha charmig bild ;) tagen av fillan


tagen av bella :)

hade bra!

hahaha!

Nu när jag kollade igenom mitt förra inlägg så har det kommit upp sånna här :s gubbar när jag egentligen skulle skrivit : s som när jag skrivit klasserna så menar jag ju naturligtvis FEI: s och INTE  FEI:s haha ;)

sen sist så har jag sålt massa glass typ ;) men jag ska börja plocka iordning och börja förberede fär stängning om ca 30 min ^^, sen blir det buss till stan där mamma eller pappa hämtar mig och så tar vi med Bella på vägen hem :D

här kommer iaf någon bild från dagen :)


Målar SKILLS hahahah eller inte ;) hade liite tråkigt förut :P

precis innan jag jag gick in på banan idag :) fotot taget av fillan<3

lyckades bara få upp dessa! himla blogg.se lagga de lite...
hade bra!


Tävlat 2 dagar! nu jobbet

Hallå där! :D

just nu är jag på jobbet :) helt ok dag lagomt med kunder :D gött!

igår & idag var jag och deltog i Carlstad Sun Summer cup på KRK. det är ett nationellt meeting. Hela sveriges ponny elit kommer dit. D-Ponnyerna kan nämligen kvala till Globen horse show. Sen är det även många som tar chansen att kvala till ponny SM.
Jag red först klassen FEI:s Mästerskaps program för ponnyryttare. Det programmet är egentligen lite överkurs men jag var bara med för att känna på det och få erfarenhet. Jag red det på 57,02% jag hade dock en felridning tyvärr men jag var rätt nöjd med det ändå :) Andra klassen igår var FEI:s Lagtävlansprogram för ponnyryttare. Det kändes verkligen SKIT och när jag kom ut sa jag typ:
-Shit det var nog det sämsta jag gjort.. det känns som att jag kommer få typ 48% för det känndes som att jag bara hade ''ridit runt'' med huvudet rätt upp haha Men sen kom mina % och jag ändrade mig då och insåg att det inte varit så katastrofalt jag hade ridit på 63,333% :D Så bra har jag aldrig fått på nationell! jag kanske ska lyssna på de som tittade ibland ;) men jag slutade 4:de placerad :D så nöjd!!

Idag så red jag FEI lagtävlan och känslan var SÅÅ mycket bättre!! hon kändes med mig nästan hela tiden på både framridningen och på banan :D duktig min lilla ferariferran <3 Jag red på 62,22% supernöjd!
men tyvärr hade jag en felridning igen FY SKÄMS manda! ;) men hjärnkapasiteten är väl inte alltid på topp och med mig ;) men jag är iallafall jätte nöjd med helgens starter.

GRATIS!! Till Isabelle & Bronco oxå som var och tävade i typ örebro igår hon vann ena klassen och kom 3:a i andra klassen. Så grymma tillsammans <3

Isabelle ska med mig hem sen ikväll när jag åker från jobbet. Det kommer bli superkul det! :D
Jag och bella ska ut och gå/jogga? en runda ikv oxå :) mn måste väl tänka på figuren ;)

Nu ska jag kolla om det kommit upp några bilder på krk's hemsida som jag kan ''sno'' och dela med mig av :)
För att jag har bilder från dagen i kameran men kan inte lägga över här på jobbet... :/ men jaja
Hade bra!

RSS 2.0