Happy new year!!

Tänkte bara slinka in och önska alla ett underbart gött nytt år! Jag har en super kväll med mina goa vänner! :) ta hand om varandra och ha en fin kväll och en bra början på 2012!


Delade säng med Fillan! :)

Godmorgon!
Som rubriken säger så delade jag säng med Fillan inatt :) vi låg och babblade och skrattade halva natten ;)
Jag sa endel saker som blev allmänt fel för att jag tänkte liksom allt men sa bara hälften. Kan nog inte skriva vad jag sa haha ;)
________________________________
Gårdagens ridpass gick inte så bra.. Vi red här hemma på volten men det kändes skit! Men jag var nog inte så possitivt inställd från början och tänkte på massa annat istället och det resulterade i att det gick som det gick :(.

Men det är bara att ta nya tag idag :) för att idag ska jag hem till en söt tjej som heter Vickan :) vi ska rida ut och så ska jag sova där inatt :D

Nu ska vi snart gå upp och äta frukost och sen bär det nog ut i stallet.
Ha en toppen dag!! :)


Hejsan!

hah.. kom inte på någon bättre rubrik :P just nu så lyssnar jag på musik och har städat halva rummet ;) jag ska städa klart snart först ska jag bara skriva klrt detta först :D jag har sovit hos goa bella i två dagar. Vi har tittat på film slappat och varit i stallet :D Idag har jag vaccinerat mig inför resan och så har jag mockat typ inte så mycket mer. Om en stund kommer sööötaste Fillan och vi ska rida ihop :D hon ska sova här inatt också :) ni får ha det toppen bra! <3
Bjussar från Arkivet:
image description

.

Hej!
Jag kanske inte kommer blogga så jätte mycket på ett tag.. Vi får se hur det blir
:)
Det är rätt mycket i mitt lilla huvud nu så därav lite mindre bloggning..
Just nu ligger jag iaf hos Felicia och hon är typ halv vaken ;) jag gissar på att vi snart ska upp och käka frukost och om ett tag ska jag hem och rida tänkte jag :)
Men ni får ha en toppen dag så får vi se hur mycket blogg det blir helt enkelt :)


Go fortsättning!

Hej!
det blev en paus från bloggen igår men jag hade iaf en super mysig julafton med familjen och släkten :) Jag hoppas att ni också har haft en super mysig jul :D
Jag har fått massa fina klappar :) bla. en elektrisk värmefilt Pengar, presentkort, tröja, objektiv+ stativ till iphonen mm :D Idag är den bara 15 dagar kvar tills vi åker :D :D
På förmiddagen idag så slappade jag och ungicks med familjen sen åkte Emme & Ronny hem till Norge igen så på eftermiddagen så gick jag ut i stallet och mockade och städade lite och red ut på Ferran det gick rätt bra men hon var lite piggelin :P
När jag ridit gick jag in och så åt vi middag och nu har jag läst lite bloggar osv. men nu ska jag nog kolla om det är något bra på tv eller så ska jag babbla i tfn :)
Ha en bra kväll!
image description
det gällar att fånga rätt ögonblick ;)
image description

Resultatet :)

Tänkte bara visa billder på manikyren hur den blev :D
håller på för fullt...
image description
Färdigt :) första gången jag gör manikyr på mig själv.. ;)
image description
image description

bloggade igår kväll..

.. Från min Iphone MEN det kom tydligen inte upp -.-' den där blogg.se Appen är inte så bra :( Men igår så gjorde jag fransk manikyr och grejjade lite så jag la upp bilder på resultatet (trodde jag) men det kom ju inte upp.. Just nu sitter jag på fb, lyssnar på musik och läser lite bloggar och myser :) Mamma & pappa är i stan och fixar lite julklappar :D Ikväll så kommer Emmelie & Ronny hem också det ska bli mysigt att träffa dom länktar!!

Snart ska jag gå ut och rida tänkte jag :D lite synd att snön här har försvunnit inatt för det blir så himla lerigt och jobbigt i hagarna och lilla Fairytale är ju vit så hennes ben blir inte så fina :( men det är bara att tvätta och hålla rent :)
Några av bloggarna jag brukar läsa:
http://paivarintas.blogg.se/
http://sssmiley.devote.se/
http://www.joakimlindqvist.devote.se/
http://molliepejlycke.devote.se/

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Hurghada, Egypten :) vi flyger 9-23 Januari :D :D :D
Även om det inte varit jul än så tror jag faktiskt att detta är den bästa julklappen iaf! :D
image description

En tävling!

Topdressage.blogg.se
Jag är med i en tävling där jag kan vinna det på bilden åvan :) fatta vad coolt om jag van!? färgen skulle nog passa perfekt till Fairytale! Håll alla tummar, det gör jag iaf :)
image description

Julavslutning på skolan!

Hejsan!
Igår hade vi julavslutning på skolan = LOOOV nu! :D :D så gött!
Jag var sjöng på avslutningen. Det var jätte kul men jag var så himla nervös innan. Jag sjöng tre låtar den första var Last christmas och då var det en kille som heter Hampus som kompade mig. :)
Andra låten var Someone like you By Adele och sista var Nu tändas tusen juleljus. I de två sista låtarna var det en kantor som kompade mig med piano :)
Det var jätte kul för att jag fick mycket possitiv respons av de andra på skolan ;)
Efter att avslutningen var kalar bjöd skolan på fika och jag och mina fina vänner hade julklapps udelning mysigt värre!
Efter det så  tog jag & Sofie bussen till bergvik och jag köpte julklappar till mamma & pappa :)
På kvällen var det Jessica träning. Den gick bra jag jobbade mycket övergångar i låg form :)
Min Cover av Someone like you..
Här är alla julklappar jag fick av vännerna också <3
image description

SVAR PÅ KOMMENTAR!

Daniela om De var roligare..: Åhh, har du så där lockigt hår naturligt?:D Sv: japp jag har ju det :) vissa dagar är det ett helvete men många dagar trivs jag med mina lockar. :)

Halsband!!

Hej!
Jag har haft mycket att plugga och göra under veckan så jag har inte prioriterat bloggen precis men nu är det helg :) och det är så gött! Det är bara em dag med lektioner kvar i skolan :) sen är det loooooov.
Jag ska snart gå ner och äta frukost och sen ut i stallet och mocka och rida :D ikväll så kommer en del av släkten och vi ska äta lite julmat och så. Vi kallar det för lilljul. Jag tycker att det är mysigt iaf :)
Igår var jag mamma och pappa i stan jag köpte julklappar till mina vänner och mamma och pappa handlade typ mat :) jag har haft ett presentkort på butiken smycka, så jag passade på att gå in där och då såg jag att de sålde Rock by Sweden smycken där. Alla deras smycken är sååååå snygga! Me like! För er som kanske inte visste så är det Laila Bagge som driver det företaget och ligger bakom designen på smyckena. Är så glad att jag har ett halsband där ifrån nu :) hade man så mycket pengar så skulle jag vilja köpa alla deras smycken!
Ni kanske inte visste men jag läser Lailas blogg typ jämt. Den är sjukt bra tycker jag :) hon skriver intressanta inlägg och har många bra åsikter om väldigt mycket! Hon verkar verkligen vara en sjukt härlig person och hon är väldigt fin också :) under kommer bild på halsbandet och hennes blogg. Kan tyvärr inte länka via min iPhone.. Men här kommer blogg adressen iaf:

http://blogg.mama.nu/lailas-blogg


Hos Fillan :)

Hejsan!
Jag var iväg och "hopptävlade" i Wäse igår med ferran. Det var lucia maskerad hoppning. Jag var med i 50 och 60cm :) ferran skötte sig riktigt bra och vi hade SJUKT kul ihop :)
Bilder kommer..
Är hos Fillan som rubriken säger sov här från igår :) men nu ska vi äta frukost så detta var en kort uppdatering :D
Hade gött! Kramar


De var roligare..

.. Än vad jag trodde på skolan :) det var rätt Chile att bara svara på lite frågor och så som de ställde om skolan osv. Vi slutade typ 10 i 8 och då tänkte jag Gud va bra, då kan jag ju ta 56 bussen till stan och 10 över bussen hem nice :) men så lätt var det inte.. Det gick ingen buss 56 så när jag kom ner vid 54 och insåg detta var det bara att ta och räääääser gå till stationen. Vanligtvis tar det 10 min en kvart men jag gick på typ 5-7 minuter med två väskor power walk tror jag det kallas? Haha men jag han :) nu ska jag sova... Natti natti :)
Kram


Jag lever!

Hej!
Var på sjukhuset igen igår och de hittade inte något så de tror att det är migrän jag är på väg att få. Nu sitter jag i skolan och vi har tema dag men vi slutar snart och då åker jag å Amanda till stan och äta och så. Sen ska vi tillbaka till skolan på öppet hus och ha lektioner. Skoj... Nej.. Men men..

Vissa kan jag bara inte förstå mig på hur de tänker.. Vad är felet egentligen? Aja antagligen frågor som många ställer sig varje dag och man får nog inte svar på det..



Hade gött! KRAM


Godmorgon!

Idag så ska jag in till sjukhuset igen.. Jag ska rönkas i ansiktet för att se om det kanske bara är bihål inflammation. Jag ska även ta blodprover för att man ska kunna utesluta allt så att dom kan bli säkra på om det är migrän eller liknande. Jag ska till skolan efter det och sedan antagligen sova hos Isabelle för att det är ingen hemma här för att manma jobbar sent och pappa skulle iväg med jobbet så då slipper jag att vara själv :) nu ska jag gå upp! Ha en fin dag :)


Roligare har jag haft..

Hejsan!
Jag befinner mig på Karlstad sjukhus just nu.
Det hela började med att jag har haft mycket huvudverk på sistone och sedan igår uppräckte jag en "knöl" bakom mitt ena öra. Och den var öm.. Jag visade mamma imorse och då tog vi beslutet Tt ringa vårdcentralen hemma i Molkom.
Vi fick tid där och läkaren där sa att knölen antagligen var min ena lymf körtel som svullnat upp. Men han var lite orolig över huvudverken men vi berättade att det finns folk med migrän i släkten och det är ju ärftligt.
Han trodde att det kanske kunde vara det jag hade fått men han var inte säker så han skickade oss vidare hit till Karlstad för att han trodde att kg kanske behövde magnetrönkas. Men nu har jag blivit undersökt av en läkare som tyckte att jag inte behöver rönkas. Hon trodde på migrän. Jag fick någon huvudverks tablett och nu vet jag faktiskt inte vad jag väntar på. Haha.. Men något blir det säkert :)
Hade bra iaf!
Kram


Kväll igen

go kväll! ska snart sova men tänkte bara göra en kort update ;) Idag var det skolan som gällde. Vi hade rätt trevligt ändå. Jag <3 mina vänner! På håltimmen så tog jag,bella,manda & julia bussen till stan och var där en stund sedan tog vi bussen ut till bergvik och va där och då köpte jag en svart klänning (bild lär komma;))som jag ska ha på våran julavslutning ränkte jag. Den är jätte söt och jag köpte den på Gina :) såg den i fredags och tyckte att den var fin och då kostade den endast 199kr inte mkt för en klänning men idag var det rea pris på den och jag fick den för 145:-
Nu på kvällen så körde pappsen mig till ridhuset. Ferran var SJUUUKT pigg med tanke på att hon stått några dagar pga skon. Men i ridhuset vae det ju mjukt så de gick bra. Hoppade idag roligt!

de va en KORT uppdate om min dag hinner inte mer ska ringa bella en snabbis sedan är des sova som gäller :)



Bjussar på en halv failad bild ;)



Natti!

Hej!
Nu ligger jag ny duschad i mitt ny städade rum i en go säng med nytvättade sängkläder :) det är SKÖNT!
Men det är mindre skönt att min buss går 06.53 imorgon.. Men, men sånt är livet. Sov gott!
Kram Manda


Hade tänkt att städa...

Men jag fastnade här istället ;)

Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Det har jag i alla fall :) Jag har vinkat av syrran & Ronny som åkte hem till Norge igen. Jag har varit i stallet och mockat och så. Hon får stå igen :'( men hovslagaren har inte varit här än så att hon är ömfotat än.. Men jag har varit hos en sjukt nice vän idag. Emelie (Fuskemelie) hon bor ju i Göteborg nu mera men hon var hem denna helg så det var SÅ kul att träffa henne kan jag lova! :D vi snackade en hel del om allt möjligt som vanligt ;) plus att hon hjälpte mig endel med en av låtarna jag ska köra på skolans jul avslutning.
Låten var förresten Some one like you med Adel. Bra låt tycker jag!

Nu ropar pappsen & mammsen att det är mat! :) lax och något väntar!
Hade gött!

Ny header by me self!

Go kväll!
Nu har jag suttit och svurit över fotoredigerings program ett tag.. Men lyckats knåpa ihop en ny header i alla fall :)
Ganska nöjd för att vara första gången faktiskt. Men den ser kanske inte lika proffsig ut som de Felicia gör.. Men man måste väll börja någonstans? :)
Nu ska jag nog snart gå och sova. Men jag har haft en mysig dag och kväll med familjen. Plus att jag även hunnit chatta lite med underbara personer på fb :)
Så ni får ha en god natt!
Btw: om ni inte ser den nya headern så  får ni trycka på f5 knappen :D

nya :)


Gamla :)



Framför brasan

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket egentligen. Jag pappa Emme & Ronny åkte in till stan en sväng och kollade runt lite och fixade lite små saker. Vi var bl.a. Till bergvik och jag kollade lite på kläder och blev kär i en klänning från Gina som jag skulle vilja ha till jul och så :)
Just nu sitter jag framför brasan och bara degar ;)
Fairytale får stå idag tyvärr pga att hon har tappat skon och för att det är skitväder -.-'
Jag kan även tillägga att mitt huvud dunkar..
Jag hoppas att ni har det bra även fast att vädret suger!
Kramar Manda


IDOOOL!!

Nu sitter jag bänkad i soffan framför idol på tvn :D vet ej vilka jag vill ska vidare till globen de är såå bra alla tre :) Snart kommer syrran & Ronny oxå och då blir det pizza. det blir nog gott men jag är inte hungrig :S . Men ha en super fin kväll! kanske uppdaterar senare det märks :) KRAM! / manda

Glömde...

Jag och Fillan kanske hinner fixa en ny header och så till bloggen ikväll :) känns som att den behöver förnyas lite :) även om jag är nöjd med nuvarande..
Aja vi får se om det kommer upp någon ikväll.
Kramar


@Bussen!

Hej!
Fredag och jag sitter på bussen mot molkom för att möta upp pappa & hämta Fillan :) syrran och Ronny kommer ikväll också bättre än så kan det nog inte bli! :D
När jag kommer hem så ska jag ta och rida Fairytale. Hade en tanke om att kanske hinna rida ut INNAN det blir mörkt.. Vilket kan bli sjukt stressigt för det är ju beckmörkt redan 16.00. Gillar inte mörker och vinter. Men snart vänder det och blir ljusare igen :)

Ikväll blir det att äta någon god mat och se på idol med familjen + Fillan det blir nog super nice!

Bjuder på bild som är tagen nyss ut genom buss fönstret :)
Hade gött!
Kram manda


Gokväll!

Hej!
Tänkte bara slänga in ett litet gulligt inlägg innan jag tar och kryper ner och sover :) imorgon så ska jag in till skolan en sväng :) fredagar är ju ganska frivilliga det är gött kan jag lova. Men imorgon så ska jag och en kille som heter Hampus repa lite inför jul avslutningen som vi ska uppträda på. Jag ska sjunga och han kompa mig på gitarr. Roligt! Sjunga är så sjukt kul nu skulle bara veta vad kul jag har när kg sjunger och hur bra det kan kännas. (ibland iaf)
Men nu är jag trött ha en fin kväll och sussa sött!
Bjuder på mitt skolfoto:)
Kramar Manda


Blev ingen träning..

Hej!
Min träning blev inställd men vi åkte till ridhuset ändå. Det gick sådär med dressyren. I höger varv har hon börjat med att ta in rumpan. Så att hon inte spårar. Det är inte så kul för att så gjorde hon alltid förr men jag har lyckas träna bort det :) men nu har det börjat komma tillbaka...
Men Bella var med igår också och sov över hos mig :)
Så ändå jag hade lite hjälp med mig så satte vi upp ett hinder så att jag kunde känna lite på hoppningen. Ska nämligen vara med på lucia hoppet i Wäse och kunde inte bestämma vilken höjd jag ska hoppa. Men det gick ganska bra :) vi ställde upp en liten oxer som jag hoppade över. Jag är lite hopp rädd men det kändes bra. Jag tror att jag ska anmäla mig till 50cm och 60cm. Om jag vågar ;) men det gör jag säkert!

Just nu sitter jag i skolan. Jag är på handledning i matte men jag orkar inte xD men nu ska jag försöka fatta lite här, ha det bra!!
Kramar manda


RSS 2.0