at the shooooool in soffan ;)

Bra engelska I know ;)
Sitter i soffan på skolan och jag Bella o zooie sitter och kollar på knäppa personer som hon har på fb ;)
Vi ska ta bussen till tuppen och äta lunch. Det blir nog någon smarrig pasta rätt eller liknande :) vi har bara en lektion gött! Men det är Sam -.-'
Men nu ska vi dra! Hade göttans!
Träning för Jessica ikväll oxå :D


Tjugonionde november.

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan och i stallet typ.
Vi började skolan tjugo i elva och hade en lektion innan vi hade lunch. Vi hade svenska och då skulle vi skriva ett brev till oss själva. Detta brev ska ingen läsa mer än vi fast när vi går i trean. Kg har gjort två sådana brev tidigare. Jag skrev ett i sexan som jag fick läsa i slutet av nian och även ett i början på nian som vi fick läsa i slutet. Det är faktiskt sjukt kul att få läsa sen.
Efter lunchen hade vi 2 historia lektioner och en till svenska lektion. Skoldagen var helt okej :) jag och Bella hade lite kul på historian förut och skrattade en hel del ;)

Jag red fairytale på volten idag och stundtals gick det riktigt bra och där emellan var det mest bocksprång men hon är sån här på vintern. Lite halv galen ;)

Herregud vilken tid detta inlägg tog haha men jag har babblat lite med Bella & zooie plus att jag har sett lite nyheter så ja det kom lite saker emellan ;)

Nu ska jag nog försöka soooova! Sussa sött.. Kram Manda
btw: bjuder på en VÄLDIGT fin bild som visar mina konstnärs skills ;D om bilden vill ladas upp...


Måndag- CHECK

Gokväll!
Just nu har jag intagit ryggläge. Är trött då jag ska sova snart men tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta om min trevliga eftermiddag :) jag hoppas att ni också haft en bra eftermiddag?
När jag hade slutat kom mamma och hämtade mig och vi åkte till bergvik för att införskaffa en ny vinterjacka till mig. Det blev en svart Everest dom är lite längre så att jag ska slippa att frysa ihjäl vid bussen.

Jag köpte den på stadium och dom har en smart grej där just nu. Om man tar med sig en gammal jacka ock lämnar in så får man 300kr rabatt på alla jackor som kostar minst 499kr. De gamla jackorna skänker stadium till välgörenhet typ. Riktigt smart ide tycker jag :D

Jag fick även nya vantar och mössa och en hår donut/munk och lite hårnålar. Det köpte vi på glitter :) -TACK så mycket mamma o pappa!

På glitter köpte jag även ett iPhone skal till Felicia som fyller år idag som fick en iPhone idag. Grattis till min Goa vän <3

Bilder på ert jag köpte kommer om det funkar att ladda upp bilderna :)
Natti & kramar Manda


Rast!

Hejsan!
Just nu har vi rast mellan två ekonomi lektioner. Första lektionen började 8.10 och jag är dööööö trött men var rätt så aktiv ändå :) nu börjar vi igen typ.. Men jag slutar 16.00 idag -.-' och jag har 3.5 timmars håltimme!! Men a hade gött :D
Kramar


Natti!

Hejsan!
Träningen för Mathias var väldigt intressant och givande. Det kändes stundtals väldigt bra. Jag har fått många bra tips och råd som jag kan ha stor nytta utav. Det var ganska jobbigt men som sagt väldigt givande. Ferran skötte sig bra. Men det kändes att vi inte hunnit fått upp kondisen 100% sedan hon hade lymfangit. Men hon kämade på :)


Fick veta för några timmar sedan att en person som betyder oerhört mycket för mig har vari med i en allvarlig bil olycka... :/ sänder alla tankar till henne och hennes familj <3

Godnatt! Kramar
Btw: de krånglar med bild uppladdningen -.-'


Lite små pirrig..

Hej!
Igår när jag red fairytale gick det riktigt bra :) jobbade mest med övergångar och på att ha henne i en lite högre form vilket funkade hyfsat bra. Efter att jag hade ridit klart och ryktat henne så gick jag upp till huset en snabbis för att min farmor och min farbror var här och hälsade på. Trevligt :) sen gick jag ner i stallet igen för att putsa alla saker plus att klippa hela ferran. Mamma hjälpte mig endel med det :)
Idag så ska jag nämligen träna för en ny tränare som kommer till Hammarö. Han heter Matias Jansson och är Grand prix ryttare. Det är lite pirrigt men det ska bli så kul! Från början fanns det ingen plats ledig till mig att få träna men det var någon som hade fått förhinder så då fick jag ta den platsen.

Från i fradgas till igår hade jag en riktigt rolig och mysig kväll och natt med goa vänner :)
Nej nu ska jag äta frukost :) hade bra och önska mig lycka till ;)
Kramar Manda


Läänge sedan!

Hej alla Goa!
Jag har inte bloggat på 100 år och har ingen varken bra eller dålig ursäkt ;) men nu har jag läst massa bloggar och blivit motiverad att slänga in ett inlägg. Det är mycket plugg och prov mm i skolan men ändå är det ganska cill :) vi har haft endel inställda lektioner på sistonde som har gjort att vi kunnat sluta tidigare och så.

Med ponnyn är det bara bra. Vi är igång efter att hon hade blivit lite dålig hon blev ju sparkad för ett tag sedan. Men nu tränar vi för fullt :) men idag fick hon dock vila för att jag har varit med Malin<3 det är ganska coolt ändå att hon och jag har hängt ihop sen dagis tills nu :)

Men jag hoppas att det är bra med er?
Men jag tycker att är sjukt att det snart är jul men det är mysigt det med?
Och ju närmre jul vi kommer desto närmare är det till 9 januari när jag och min syster och hennes kille åker till Hurgada i Egypten. LÄNKTAR!
Jag har aldrig flugit förr så att det ska bli spännande men det blir nog lite pirrigt.

Imorgon kväll så ska jag och några av mina vänner ha filmkväll här hemma. Det ska bli så roligt och mysigt :)

Ni får ha det super så länge!
Massa kramar/ Manda


RSS 2.0